Bemutatkozás

Cégünk, a Geotours Utazási Iroda, kifejezetten a személyre szabott utazások szervezésével foglalkozik. Ezen belül kiemelten az üzleti utaztatással és az egzotikus üdülések szervezésével. A céget 15 éves utaztatói múlttal, 2007-ben alapítottuk, minőségi és korrekt szolgáltatások nyújtása céljából, ahol a másik legfőbb értékünknek, a megbízhatóságot tartjuk. Irodánkhoz fordultak már nászutasok, kisebb és nagyobb családok, de a kalandra vágyó egyéni utasokat is maradéktalanul kiszolgáltuk. A komplett üdülési ajánlatok mellett, irodánkban beszerezhető az egyéni szállás vagy repülőjegy is, valamint teljes körű utas biztosítási szolgáltatással is várjuk megrendelőinket.

A mauritius-szallas.hu oldalunkat 2018-ban indítottuk el, a többi egzotikus oldalunk mellett. A weboldalunkon a Mauritius szigetekkel kapcsolatos alap információk mellett, további szállással kapcsolatos részleteket szeretnénk nyújtani az ide vágyóknak a választás megkönnyítése céljából. Ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb turista területek szállodáinak részletes leírását, gazdag fényképanyaggal.

Mauritius_Blue_bay

Ha ide szeretnék utazni, miben lehet részem?

Mauritiust egy igazi trópusi álomszigetnek tartják. Az óceán látványán felül, szép tájakat nézhetünk meg egy egynapos kirándulás során. Nagyon jó a klímája és az óceán kellemes hőmérsékletű az év majdnem minden szakaszában. Mauritiust a térség másik nagyobb szigetének a Seychelle szigetek alternatívájaként emlegetik, de itt kevesebb természeti szépségben gyönyörködhetünk, mint Seychelle-n. A hotelek viszonylag elszigeteltek a nagyvilágtól, így a vendégeknek a hotelek által nyújtott programok vagy az aktív pihenés nyújthatja a legnagyobb élményt. Mauritiust nem a hátizsákos turisták közkedvelt célpontja, bár a hoteleken kívül rengeteg egyéni szállást találunk a szigeteken, hanem a középosztálybelieké. Mauritius szállodáinak árai drágának mondhatók, de még mindig olcsóbban lehet szállást foglalni mint a Maldivon. A fő szigeten sajnos sok helyen tapasztalni a helyiek által eldobált szemetet, ami a hoteleknél nem jellemző, de az igazi álom partokat a kisebb szigeteken találjuk meg. Az óceánpartjai nagyon változatosak, megtaláljuk a vakító fehér homokos partszakasztól kezdve a kevésbé finom homokos és koralltörmelékes strandokat is.

Mauritius_beach

Ne maradjon le a legjobb élményekról,
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

További oldalaink

Maldiv-szigetek

Örök nyár és távoli nyugalom

Irány a weboldalra

Dubai hotelek

A csodálatos Egyesült Arab Emirátusok

Irány a weboldalra

Seychelles szigetek

Amikor egy álom valóra válik

Irány a weboldalra

Karib-szigetek

A világ egyik legcsodálatosabb helye.

Irány a weboldalra

Geotours Utazási Iroda